Menu

Biuro logistyczne – Solec

Dzisiejszy wpis będzie dotyczył projektu biura w centrum Warszawy.
Dominujące barwy projektu, na życzenie inwestora, to czerń, biel i szarość surowego betonu. Dla złagodzenia kontrastów, wprowadzono elementy z drewna bukowego.
Powierzchnia apartamentu wynosi 115m2 i została podzielona na kilka funkcjonalnych stref. Przy wejściu znajduje się krótki korytarz, gdzie można zostawić odzież wierzchnią, zanim podąży się do dalszej części biura. Na wprost drzwi umieszczono czytelną ikonografikę, wskazującą kierunki do wyznaczonych stref. Po lewej stronie znajduje się ekskluzywna łazienka, a także sala konferencyjna. Pokój spotkań został wyposażony w aneks kuchenny, dzięki któremu wygląda bardziej prestiżowo i profesjonalnie. Podążając w prawo, wchodzimy w przestrzeń biurową. To, co wyłania się na pierwszy plan to otwarta przestrzeń dla pracowników. Jasne i przestronne wnętrze sprzyja kreatywnej pracy. W rogu, przy dużym oknie z widokiem na zieleń, zaprojektowano strefę relaksu, gdzie można chwilę odpocząć. W dzisiejszych czasach jest to niezwykle istotne, gdyż jak wiadomo, przemęczony pracownik, to mniej wydajny pracownik. Kluczowym miejscem apartamentu jest biuro szefa. Gabinet jest nowoczesny, utrzymany w zimnej tonacji, pozwalającej skupić się na najważniejszych rzeczach. W całym biurze rozmieszczono duże zdjęcia i obrazy, dzięki którym wnętrze jest jeszcze bardziej reprezentacyjne i eleganckie.

Klient:
firma

Powierzchnia:
115 m2